GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETUR

KUNDESERVICE +45 23 93 04 05

Persondata

Når vi samler inn personlig informasjon via nettsiden vår, sikrer vi at det alltid skjer gjennom ditt eksplisitte samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Innsamling av informasjon

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hva er formålet?

  1. Når du foretar et kjøp via nettsiden vår, samler vi inn opplysninger om deg, f.eks. navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, slik at vi kan sende bestillingen din til deg og at vi har den informasjonen som vi har bruk for ved eventuelt retur av varer.
  2. Når du besøker nettbutikken vår, lagrer vi automatisk informasjon om deg (informasjonskapsler/cookies), f.eks. hvilken nettleser du bruker, søkeord o.l. for å forbedre brukeropplevelsen din og foreta målrettet markedsføring.
  3. Du kan påmelde deg nyhetsbrevet vårt og få nyheter, tips, kampanjer o.l. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt.
  4. Hvis du deltar i konkurransene våre på sosiale medier, målretter vi relevant markedsføring til deg senere.
  5. Hvis du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt, e-post eller annet, svarer vi selvfølgelig på din forespørsel, men vi bruker ikke informasjonen din til noe annet.

Vi samler inn personlig informasjon for å opprettholde avtalen vår med deg, forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken og tilby deg relevant markedsføring.

Anvendelse av informasjon

Informasjon som oppgis i nettbutikken vår selges ikke videre til en tredjepart og vi registrerer ikke personsensitive opplysninger.

Vi gir opplysninger videre til eksterne samarbeidspartnere hvis det er nødvendig for å overholde den inngåtte avtalen, f.eks. gir vi kontaktinformasjonen din videre til fraktfirmaet vårt, slik at de kan levere bestillingen din. Fraktfirmaet er en av samarbeidspartnerne våre (andre eksempler er leverandør av økonomisystem og markedsføring) som behandler data som vi er ansvarlige for etter våre konkrete og formålsbegrensede instruksjoner.

Samarbeidspartnerne må ikke anvende informasjon til annet formål enn å oppfylle avtalen med oss og de er underlagt taushetsplikt.

Dine rettigheter                                                                                       

Du har når som helst rett til å:

  • Få opplyst hvilke personopplysninger vi har registrert om deg
  • Få rettet ukorrekte, ufullstendige eller irrelevante personopplysninger
  • Be om å få slettet alle personopplysninger vi har registrert om deg
  • Be om at behandling av personopplysninger begrenses til bestemte formål
  • Få informasjonen din overført til tredjepart
  • Foreta innsigelse mot en ellers lovlig behandling av dine personopplysninger
  • Klage til den nasjonale Datatilsynet

 

Slette persondata

Personopplysninger er registrert hos 99skulpturer og lagres i fem år. Etter fem år slettes informasjonen.

Trygghet

Vi respekterer alle ønsker om å holde personopplysninger som du oppgir i nettbutikken vår hemmelige. I tillegg er vi oppmerksomme på behov for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av personopplysningene dine. Vi registrerer og behandler personopplysninger i samsvar med de til enhver tid gjeldende regler. Kun medarbeidere som har et reelt behov for tilgang til personopplysningene dine for å utføre jobben sin, har adgang til denne informasjonen.

Dataansvarlig hos 99skulpturer.no er:

99skulpturer
Østergade 47
7400 Herning
CVR nr.: 27967027

Vi har når som helst rett til å foreta endringer i disse retningslinjene for personvern.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.