GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Handelsbetingelser

Vi vil gjøre alt i vår makt for å gjøre deg fornøyd som kunde. Også selv om det ligger utenfor de alminnelige vilkårene som du finner herunder:

 

Vilkår for handel hos 99skulpturer.no
99skulpturer eies og drives av:
Lisbeth og Palle Mernild
Juridisk navn: Mernild Invest ApS
Østergade 47. 7400 Herning
Tlf.: +45 23930405
E-mail: kontakt@99skulpturer.no
Web. www.99skulpturer.no
Dansk CVR: 27967027
NUF Norge – organisasjonsnummer 821 319 722 MVA

99skulpturer selger skulpturer til hjemmet og ervervslivet.
Har du spørsmål til en skulptur er du alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. +45 23930405 eller via en e-mail til kontakt@99skulpturer.no

Ønsker du å se en skulptur før kjøp, kan du lage en besøksavtale ved å sende oss en e-mal til: kontakt@99skulpturer.no eller ringe oss på tlf. +45 23930405, hvoretter vi finner et tidspunkt hvor du kan besøke oss i galleriet og showrommet vårt i Østergade 47, 7400 Herning, DK.

På webshoppen vår kan du bestille skulpturer til levering hjemme, på arbeidsplassen din, eller til en alternativ leveringsadresse. Du kan også avtale avhenting på adressen vår – Østergade 47, 7400 Herning, DK.

Vi bestreber oss på å være lagerførende på alle skulpturer. Dog kan vi ikke garantere at enkelte skulpturer ikke er utsolgt, og at det derfor kan forekomme litt lengre leveringstid. I tilfellet du har valgt en skulptur som er utsolgt, vil du bli kontaktet enten pr. telefon eller mail, med forventet levering av det bestilte.

Priser

Alle priser som vises i nettbutikken omfatter lovpliktig norsk merverdiavgift samt fortolling til Norge.
Alle personer over 18 år kan kjøpe produkter på www.99skulpturer.no. Alle prisene er dagspriser og er kun gjeldene på bestillingsdagen.

Forbehold
Vi tar forbehold om skrivefeil, prisendringer, utsolgte varer og tekniske feil.

Bestilling
www.99skulpturer.no kan du bestille varer via webshoppen vår. Hvis du har noen forespørsler, er du velkommen til å kontakte oss. Du kan også bestille varer via e-mail.

Frakt

Vi sender ordren din med GLS / Bring.

Ordren din sendes som pakke med sporing helt frem til din adresse.

Vi benytter distribusjonstjenesten GLS for levering av produktene dine.
GLS informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt forutsatt at GLS overholder sine leveringstider.

GLS opplyste leveringstider:
Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.
Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.
Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.
Vi sender ordrer 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig.

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Hvis forsendelsen ikke kan leveres på grunn av årsakene ovenfor, sender vi gjerne ordren din igjen, hvis du betaler frakt på 179 NOK.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som GLS har.
Vi kan selvsagt ikke garantere at GLS overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at GLS overholder sine leveringstider.

Betaling
99skulpturer.no mottar betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard, samt MobilePay.
De kontoopplysningene du inntaster ved kjøp av varer, blir sendt i kryptert form (SSL).
Ved kjøp med kredittkort, trekkes beløpet fra kontoen din så snart varen sendes fra 99skulpturer.no

Persondata
For å handle på www.99skulpturer.no, har vi bruk for følgende informasjon:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Informasjonen ovenfor lagres sammen med opplysninger om hvilke varer du har kjøpt. Vi lagrer informasjonen i fem år, deretter slettes informasjonen. Hvis du har spørsmål eller endringer til registreringen din, kontakt oss på kontakt@99skulpturer.no.

Les mer om vår persondatapolicy

Angrerett
Du har 60 dager angrerett hvis du angrer på kjøpet ditt. Angreretten omfatter ikke produkter med påtrykt personlig tekst og produkter laget på spesialmål.
Angrefristen utløper 60 dager etter den dagen du har mottatt varen(e).
Du skal innen 60 dager fra mottak av vare(r) informere oss dersom du ønsker å angre på kjøpet ditt. Du kan kontakte oss ved å skrive til kontakt@99skulpturer.no. I henvendelsen din skal du tydelig informere oss om at du ønsker å bruke angreretten din.

Hvis du har gitt samtykke til at arbeid eller levering skal utføres og du deretter ønsker å bruke angreretten din, skal du være oppmerksom på at vi krever en rimelig betaling for den jobben som allerede har blitt utført.

Du kan ikke angre ved å nekte mottak av vare(r) uten at du samtidig har gitt oss en klar melding om dette.

Hvis du angrer på kjøpet ditt, vennligst kontakt oss på tlf. +45 23930405 eller via en e-mail til kontakt@99skulpturer.no .

Tilbakebetaling

Hvis du angrer på kjøpet ditt, får du selvfølgelig tilbakebetalt det beløpet som du har innbetalt til oss. Dersom det har vært en forringelse av verdi som du er ansvarlig for, trekkes dette fra kjøpesummen.
Tilbakebetaling skjer via den samme betalingsmåten som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du ikke har avtalt annet.
Vi kan holde tilbake betalingen inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt tilbake.

Risikoen for utilsiktet ødeleggelse eller forringelse
Først på det tidspunktet når de bestilte varene har kommet i din besittelse, forflyttes ansvaret for at de bestilte varene blir ødelagt eller skadet på grunn av tilfeldige forhold, til deg.

Reklamasjon & uteblivende leveranser
99skulpturer yter ifølge forbrukerkjøpsloven 2 års reklamasjonsrett fra fakturadato, på fabrikasjons- og materialfeil (mangler). Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, som direkte eller indirekte har oppstått som et resultat av feilbetjening, dårlig vedlikeholdelse, vold eller uautoriserte inngrep. Er reklamasjonen berettiget kan du enten få varen reparert, byttet, pengene tilbake, eller avslag i prisen, alt avhengig av den konkrete situasjonen.
Du skal reklamere innenfor ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Fakturaen og varen skal fremvises til 99skulpturer.no i forbindelse ved anvendelse av reklamasjonen. Du skal angi og vise/dokumentere, hva og hvor mangelen er.
Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.

Varen sendes til: 99skulpturer, Østergade 47, 7400 Herning. DK.
Har du ikke mottatt varene dine, etter at de er avsendt fra 99skulpturer, skal du senest 8 dager etter avsendelsen reklamere direkte til 99skulpturer, om at du ikke har mottatt varene.

Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende.
Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og få en kvittering for avsendelsen, slik at vi kan tilbakebetale fraktomkostningene dine. Kontakt oss alltid før du returnerer varene dine. Returvarer skal sendes med distribusjon– vi avhenter ikke pakker sendt uten distribusjon.

Kjøpsloven mangel-regler kan anvendes – dvs. at du kan annullere kjøpet ditt, eller få avslag i prisen, hvis varen er enten skadet eller har feil og/eller mangler. Vennligst kontakt oss.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
99skulpturer er ikke erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tap, som et resultat av at de bestilte varene kommer for sent frem til deg, eller at de bestilte varene har mangler, når forsinkelsen eller manglene skyldes kjøperens handlinger, svikt, eller forhold som ligger utenfor 99skulpturer.dk’s kontroll. Slike forhold er eksempelvis krig, opprør uroligheter, brann, inngrep fra staten, beslagleggelse, valutarestriksjoner, arbeidskonflikter av alle arter, herunder streik og lockout, eller lignende.

99sculpturer gir ikke en uavhengig garanti for de bestilte produktene
Skader på forsendelsen: Finner du skader på innholdet etter at den er avlevert, er det viktig at du sparer all emballasje og innpakning (ta gjerne et foto). Er pakken sendt med GLS skal du kontakte kontakt@99skulpturer.no.

99skulpturer + transportører fraskriver seg all ansvar ved tyveri og værpåvirkning ved forsendelser med Flexlevering. Varen overføres til din varetekt, når den er skannet avlevert som Flex.

HUSK også å kontrollere pakken for skader, selv om du først skal bruke den senere til gave etc.!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.