GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Ideer til bryllupsgaver

Et bryllup er en helt spesiell begivenhet, og er noe som både gjester og spesielt brudeparet bruker mange timer forberedelse på. Som gjest er den største oppgaven ofte å velge en bryllupsgave. Klærne er på plass, talen er skrevet, men gaven mangler. Hva finner man på? Hva er den perfekte bryllupsgave? Her får du en rekke gode ideer til bryllupsgaver.

Personlige gaver er best

Det er ofte mange overveielser i forbindelse med kjøp av gaven. Man vil gjerne gi en gave som faller i brudeparets smak, og som de kan bruke mange år frem. En god bryllupsgave vil minne brudeparet om deres spesielle dag og bringe dem smil og glede i fremtiden. Det viktigste, når du velger bryllupsgave, er å velge noe personlig som du synes passer perfekt til paret.

7 2 225x300 - Ideer til bryllupsgaver

En gave som varer evig

Vil du gi en helt unik gave? En eksklusiv skulptur er noe ganske spesielt å motta i gave. Det viser at det er blitt tenkt over gaven, og at den er særlig utvalgt med henblikk på brudeparet. Skulpturene er laget i bronse eller messing, som er to veldig sterke materialer som holder i mange, mange år. Med tiden vil materialene utvikle patina, men det gjør dem bare ennå vakrere. Det er en fin tanke, å gi en gave som varer evig – skulpturen blir dermed et symbol på kjærligheten, som også varer evig.

Elegant eller humoristisk

Kjærligheten er omdreiningspunktet for skulpturene, men det finnes flere forskjellige å velge mellom, og det er noe som passer til ethvert hjem – og ethvert brudepar. Velg eksempelvis den elegante, stilrene ”Enhet”, den romantiske, nydelige ”Kjærlighet”, eller den humoristiske ”Se saken fra begge sider”. Finner du en figur med en symbolikk som passer til brudeparet, er det den perfekte bryllupsgaven, som vil gi glede hele livet.

Dekorative gaver til hjemmet

Et annet godt forslag til en bryllupsgave, er dekorasjon til hjemmet. Trefigurer, vaser og lysestaker er kjente bryllupsgaver. Gå enten for de gode gamle klassikerne som alltid slår an, eller slå deg løs og velg morsomme, moderne utgaver. Hvis du kjenner brudeparets stil godt, kan du gi kunst til veggene, eksempelvis et flott maleri eller en kreativ kunstplakat.

15 225x300 - Ideer til bryllupsgaver

Praktiske gaver

Er brudeparet nettopp flyttet sammen? Eller mangler de kanskje bare litt utstyr til hjemmet? Selv om en gave er praktisk, trenger du ikke å gå på kompromiss med design. Stilfulle skjærebrett i tre, kjøkkenhåndklær med flott mønster, skjønt sengetøy i god kvalitet, eller effektive kjøkkenmaskiner, vil alt sammen glede brudeparet. Har paret en hage, kan gode hageredskaper også være en god og annerledes gave.

Gi en opplevelse

Hvis du synes at brudeparet har nok av materialistiske ting, gi en opplevelse. Det kan være en liten ting som et gavekort på en middag for to, eller det kan være større ting som et opphold et deilig sted. Når bryllupet er overstått og hverdagen melder seg, vil brudeparet garantert sette pris på å kunne se frem til en opplevelse sammen.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.