GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

palle skulptur 1024x403 - Verdt å vite

Verdt å vite om skulpturene

Skulpturer kan være vanskelige å vurdere på et fotografi. Derfor har vi valgt å fotografere skulpturene våre fra flere forskjellige vinkler, og i forskjellige miljøer. Dessuten beskriver vi skulpturene i forhold til høyden, materialet, innpakningen, samt naturligvis kunstneren som har skapt skulpturen.
Høyden beskriver selve figuren, og hvis skulpturen står på en sokkel, angir vi også målene på denne.

Skulpturer til salgs online

Skulpturene på 99skulpturer.no er langt de fleste fremstillet av bronse som er patinert og polert, så hver skulptur står med sin unike overflate.
Men vi har også skulpturer utført i andre materialer. Det kan være kunstmarmor som er patinert med bronse eller tin. Enkelte av skulpturene våre er fremstillet i messing, fiberbetong eller plexiglass.
Skulpturserien – De Ti Typer – av Palle Mernild, er fremstillet i både kunstmarmor belagt med bronse, og i fortinnet kunstmarmor.
De unike skulpturene leveres i gaveesker, og med vedlagt sertifikat.
Vi har nøye utvalgt de fremstilte skulpturene. Felles for alle figurene er at de har en sterk symbolikk, og at de har en gnist av humor.

Kjøp skulpturer online

Hvor kjøper man skulpturer?
Som nevnt, er det en tillitssak å kjøpe kunstverker online på internettet. Vi har gjort oss umake for å skape denne tilliten, men hvis du har spørsmål er du naturligvis velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi vil også understreke at du har alltid 60 dagers full returrett, og at vi betaler frakten.

Fremstilling av moderne kunst – små bronsefigurer og store bronseskulpturer

Hver eneste av skulpturene våre er fremstillet med en form for symbolikk. Figurene, enten det er torsoer, typene, profesjonene, eller de mange andre finurlige figurene, har de alle et budskap.
Alle skulpturene har en tittel, som kan gi en indikasjon av hva kunstneren har tenkt seg hva budskapet kan være, men det er helt opp til den enkelte å tolke kunsten.

Kjøp en bronsefigur og vær med på nye tendenser i innretningen av boligen din

Du kan kjøpe en stor eksklusiv bronseskulptur, eller en vakker liten bronsefigur online på 99skulpturer.no.
Igjennom årtusener har forskjellige folkeslag støpt skulpturer i bronse. Disse store skulpturene eller mindre bronsefigurer, var i datiden et statussymbol.
I dag har vi gjenoppdaget skulpturen, og den har blitt utrolig moderne og trendy i boliginnretningen. Små og billige etterligningen kommer og går. Derimot vil en bronsefigur støpt i et begrenset antall, og utført med respekt for det gode håndverket, alltid vær et ettertraktet kunstverk. En liten bronsefigur kan plasseres overalt i boligen, mens en større bronseskulptur skal ha en utvalgt plassering som er synlig fra flere sider. Heretter vil man oppdage hvor mye en skulptur gir av stoff til ettertanke og gleder gjennom livet.

Ler om bildekunst og skulpturer

Galleri Mernild, som utstiller alle skulpturene, har hatt besøk av MidtVest TV, som har laget en reportasje om skulpturer og malerier. I utsendelsen forteller kunstner og skulptør Palle Mernild om historien bak galleriet og om tilblivelsen av blant annet skulpturen ”Take a chance”.

Se videoen under her – den varer ca. 30 minutter:

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.