GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Bakgrunn og formål

99skulturer.dk respekterer ditt personvern og samler derfor kun inn data om deg i samsvar med gjeldende dansk lovgivning.

Når du besøker 99skulturer.dk (“nettstedet”), samles det inn informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og for å øke verdien av annonsene som vises på nettstedet. Hvis du ikke ønsker at informasjon skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine og avstå fra videre bruk av nettstedet.

I denne informasjonskapselen og personvernerklæringen kan du lese mer om informasjonen vi samler inn, hvilke informasjonskapsler vi bruker til innsamlingen, hva vi bruker innsamlet informasjon til og hvordan vi behandler personopplysninger.

Eierinformasjon

Nettstedet tilbys og drives av:

99skulpturer & Galleri Mernild

Østergade 47
7400 Herning
Danmark

Telefon: +45 23930405
E-post: kontakt@99skulpturer.dk

CVR: 27967027

Informasjonskapsler

Personlig informasjon

Generelt

Personopplysninger er all slags informasjon som i en eller annen grad kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler og behandler vi en rekke slik informasjon. Dette skjer f.eks. av general tilgang til innhold dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, ellers bruker tjenester eller foretar kjøp via nettsiden.

Vi samler inn og behandler vanligvis følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser).

I den grad du gir uttrykkelig samtykke til dette og selv legger inn opplysningene, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med opprettelse av innlogging eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Hensikt

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som mest sannsynlig vil være relevante for deg, for å registrere dine kjøp og betalinger, og for å kunne yte de tjenestene du har etterspurt, som f.eks. å sende et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimere våre tjenester og innhold.

Oppbevaringsperiode

Informasjonen oppbevares i den tidsperioden loven tillater og vi sletter den når det ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Utlevering av informasjon

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og ev klikk på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. utleveres til tredjeparter i den grad denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i avsnittet om “informasjonskapsler” ovenfor. Informasjonen brukes til annonseringsmålretting.

Vi bruker også en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse behandler kun informasjon på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål.

Formidling av personopplysninger som navn og e-post mv. vil bare skje hvis du samtykker til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har rett til å bli informert om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst protestere mot bruk av informasjon. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt for at opplysninger om deg skal behandles. Dersom opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Forespørsler om dette kan gjøres til:  kontakt@99skulpturer.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også muligheten til å kontakte det danske datatilsynet.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.