GRATIS FRAKT

3-5 DAGS LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Kjøp en figur i serien ”Typene” utført av Palle Mernild

Typene av Palle Mernild er små, humoristiske og karikerende mennesketyper. På kjærlig vis fortolker kunstneren både mennesker i mange forskjellige situasjoner, og mange forskjellige typer av personligheter. I serien Typene av Palle Mernild, finner man også noen figurer som er særlig egnet til å beskrive menneskers kompetanser og egenskaper – den dyktige, den flittige, den energiske og den produktive.
Finn typen som passer til mottakeren, eller kanskje den typen som passer deg selv.

Skulpturene leveres i en flott gaveeske med vedlagt beskrivelse av kunstverket.
Husk vi bytter gjerne. Levering 3-5 dager, alltid fri frakt og 60 dagers returrett.

 • HUMØRSPREDEREN – ekte bronse

  Læs mere
 • DEN HJERTELIGE – ekte bronse

  Læs mere
 • DEN AKTIVE – ekte bronse

  Læs mere
 • LIVSNYTEREN – ekte bronse

  Læs mere
 • TEAM PLAYER – ekte bronse

  Læs mere

Hvilken type er du

Palle Mernild har skapt de uttrykksfulle figurene i serien Typene. Det er en kjærlig og humoristisk fortolkning av mennesker i mange forskjellige situasjoner, og av mange forskjellige typer av personligheter. Det kan være den frimodige, livsnyteren, den harmoniske, den hjertelige, humørsprederen, den imøtekommende og den nysgjerrige.
Alle disse typene sier noe om folks personligheter med uttrykk som sier mer enn ord. Skulpturen er utført i kunstmarmor på sokkel av sort granitt. Alle skulpturene er patinert enkeltvis, og kan fås i tinn eller bronse. Alle typene leveres i gaveeske med vedlagt beskrivelse av den enkelte typen, og kunstneren Palle Mernild.
I serien Typene av Palle Mernild finner man også en rekke figurer som er særlig egnet til å beskrive menneskers kompetanser og egenskaper. Her finner man bl.a. den dyktige, den visjonære, den fremtidsrettede, den målrettede, den innovative, den allsidige, den flittige, den energiske og den produktive. Noen av Palle Mernilds typer hyller de musikalske og kreative begavelsene: den musikalske, den kreative og den kunstneriske.
Disse små figurene er lette å plassere i ethvert hjem. En personlig gave som beskriver mottakeren på kjærlig vis. De må figurene er opplagte samleobjekter fra år til år. Du kan se alle Typene i Galleri Mernild, eller kjøp figurene online her på 99skulpturer.no.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.